om oss

Mitt namn är Pernilla Simonsbacka och jag lever med mina hundar strax utanför Skövde som ligger i Västra Götaland. Våra hundar lever som familjemedlemmar och kärleken till dom går inte att beskriva i ord... Två änglar vakar över mig, Selma min första Chihuahua. Hon var den hund som gjorde mig intresserad och passionerad av rasen. Även min andra hund har nu vandrat över regnbågsbron, Kung Sune som har funnits halva mitt liv (känns det som), han gick tyvärr bort nu under sommaren 2021, 15.5 år gammal och lämnade ett stort tomrum.

 

Min dröm om en egen uppfödning började för ett antal år sedan men som för många andra fanns inte den tiden men jag visste att en dag skulle jag förverkliga min dröm! Min första kull föddes i slutet av 2011 och kennelnamnet MyLittle blev godkänt i samband med detta.

 

Min uppfödning är liten och personlig med väl genomtänkta val av hanar som jag älskar. Har fått äran att köpa en del hanar som ingår i mitt avelsprogram men lånar även in hanar som jag älskar och som passar de linjer jag vill jobba med! Hundarna är familjemedlemmar och lever med oss till fullo. Jag har självklart även gått SKK´s Uppfödarutbildning!

 

I min avelsplanering strävar jag efter kombinationer som jag hoppas kommer att förbättra och bevara rasen. Kvalité inte kvantitet! Jag följer Chihuahuacirkelns rekommendationer och kollar alltid knän ibland även ögon på våra avelsdjur. Målet är att föda upp sunda och rastypiska hundar med trevligt temperament. Självklart är vi på MyLittle medlemmar i både Svenska Kennelklubben och chihuahuacirkeln. Vi avlar inte på Merle!!!

 

Har du frågor om hundarna eller är intresserad av valp från oss så hör gärna av dig via mejl eller telefon! Enklast är att börja med ett mejl till info.mylittle@gmail.com Tfn.nr: 070-232 12 88.

 

Vår uppfödning är godkänd av Länsstyrelsen i Västra Götalands län enligt §16 i djurskyddslagen för att bedriva hunduppfödning!

 

Välkommen // Pernilla